data d'emissió
15 març 2016

SELVA 15/03/16

  • 2 guitarres, 1 teclat, 1 baix i 1 bateria i el rock ,en el seu sentit més ampli, són els ingredients que la banda terrassenca SELVA utilitza per facturar cançons d'alta densitat sonora. Partint del rock més clàssic ens proposen un viatge pel soul, el blues, el hard rock i el rock americà, sense oblidar les influències d'orígen britànic. Melodies directes i lletres de somiadors i de perdedors acaben de vestir la proposta d'aquests 5 músics d'àmplia experiència en el panorama musical vallesà.
  • Jordi Selva (guitarra,veu i composició) és l'ànima de la banda,Pol Calvet(guitarra),Genís Sobrado(teclat i arranjaments),José Ma Martinez(baix) i Marc Corominas (bateria i veus) aporten les seves personalitats per donar gruix i color a les composicions que Selva presenta.
  • El còcktel que SELVA proposa és una mescla de rock dels 70's amb picades d'ull al pop anglès i als ritmes més tabernaris,sense oblidar algunes pinzellades de "black music".
  • Al 2015 publiquen " The public bicycle" el seu primer llarga durada on es plasmen aquestes diverses influències i on a través de 10 temes,trobem un eclecticisme que es mostra amb contundència en els seus directes, on la fera rugeix amb més força,amb una posta en escena 100 % rockera. Després de treballar la solvència del directe, estan llestos per sortir de la gàbia i menjar-se el món a ritme de rock.

PROGRAMA 426 15/03/2016

comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.