data d'emissió
27 set 2016

EST OEST 27/09/16

  • Est Oest són cinc joves amb poc a perdre i molt a dir. Formats el 2014, arriben des de la comarca d’Osona per donar-vos Fortuna (LAV Records, Buenritmo, 2016), un primer disc amb cançons fresques, melodies delicades i lletres amables, que vol acostar a qui l’escolta les onze petites històries que conté. L’amor, el desengany, l’esforç o la nostàlgia que protagonitzen les seves lletres es complementen amb passatges musicals d’una sonoritat treballada, contundent, entusiasta i sincera, que es mou entre el pop delicat i el rock brillant de caràcter anglosaxó.
  • Amb els irrepetibles Jordi Casadesús (productor) i Victor Garcia (enginyer de so), i a mig camí entre el local i l’entorn immillorable de Cal Pau Recordings ha nascut Fortuna; l’obsequi a la feina feta durant més d’un any. Un any intens que ha portat els vigatans a guanyar la XV edició del concurs Sona9 i el concurs de Badalona 2015.
  • Cuinat a foc lent, amb paciència, esforç i envoltats de bona gent, aquest disc és la millor definició del que som i volem ser; i també del que volem que, a partir d’ara, sigui vostre.

PROGRAMA 448 27/09/2016

comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.