Nosaltres

 
EL PROGRAMA

Moure Soroll és un programa de ràdio setmanal que s’emet tots els dimarts de 20 a 21 hores a través del 91.6 de la FM des d’El Prat Ràdio i en reemissió els diumenges entre les 19 i les 20 hores. També ens podeu sintonitzar des de la web de l’emissora, www.elpratradio.cat.

Ara també ens podeu escoltar en reemissió tots els dijous, de 14 a 15 hores, a través del 107.2 de la FM des de Ràdio Despí o des de la seva pàgina web www.radiodespi.com.

Presentat i dirigit per Francesc Gasulla, a cada edició repassem les darreres novetats del panorama musical independent i alternatiu mitjançant una dedicació acurada i extensa a les diferents propostes i amb entrevistes i reportatges a formacions nacionals i internacionals que sovint ens ofereixen versions acústiques de temes de llurs repertoris.

 
CRONOLOGIA

Moure Soroll va nàixer un 1 de febrer de 2005 a Ona de Sants-Montjuïc i es va emetre cada dimarts fins el 16 de maig de 2006. Posteriorment va reiniciar la seva emissió, després d’un parèntesi, a Ràdio Despí, un 24 de setembre de 2006. En aquesta nova etapa, va començar essent un programa gravat que s’emetia primer els diumenges i després els dimarts. A partir del 30 d’octubre de 2007, va començar el seu nou horari ja en directe, fins el 20 de juliol de 2010. Des del mes de setembre de 2010 i fins el 30 de març de 2011 es va emetre a través d’Alternativa Barcelona els dimecres entre les 20 i les 22 hores fins el 24 de novembre de 2010 i des de l’1 de desembre del mateix any entre les 19 i les 21 hores, també els dimecres. El 30 de març de 2011 es va deixar d’emetre des d’aquesta emissora i, després d’un parèntesi, comença de nou a El Prat Ràdio el 14 de setembre de 2011. 

Des de setembre de 2008 fins gener de 2013 Moure Soroll apareixia també com a mini espai dins del programa L’Atra Cara de la Lluna a La Xarxa , abans COM Ràdio..

Cap a finals de la temporada 2011-2012, Moure Soroll va encetar una nova etapa amb la renovació de la seva imatge gràcies a la bondat de l’equip d’Eres lo más. Tú más, un estudi de creatives de Madrid, que es va encarregar de construir la cara més visible del programa a partir d’aquell moment i que es complementa amb una nova web més dinàmica i constantment actualitzada.

 
CONCERTS I CELEBRACIONS

Coincidint amb l’estança de Moure Soroll a l’emissora Alternativa Barcelona es van realitzar a l’Espai musical La Bàscula dos concerts en els quals van participar les següents formacions:

BALANCÍ

LA SENTINA

ECLECTICSTHE

OH MUMMI!

Amb la celebració del programa número 300 de Moure Soroll es van programar una sèrie de concerts commemoratius al Centre Cívic Can Deu. Els grups que hi van participar van ser els següents:

ACCOUNT MANAGER & THE MARKETING STARS

CAUSTIC ROLL DAVE

MOMENTO CERO

NITONIKO

DESORDEN JUANRA

NOTIENEFANS

BIG SUMMER

 
PRESENTADOR I REALITZADOR

Francesc Gasulla va començar l’any 1999 a Ràdio Estudi Esplugues co-presentant el programa L’Abc de la Música. L’any següent passà a realitzar i presentar el seu propi programa, La Secta del Mar, fins que l’emissora va tancar en 2004. Uns mesos després va encetar un nou programa a una nova emissora: Moure SorollOna de Sants-Montjuïc. Gairebé un any i mig més tard va decidir abandonar l’emissora per la manca de mitjans tècnics i humans i pocs mesos després va iniciar la seva activitat a Ràdio Despí amb la col·laboració al programa Jóvenes Castores fins que va tornar a tenir el seu propi horari, de nou com a Moure Soroll. Després de quatre anys a Ràdio Despí i dos anys de col·laboracions al programa L’Altra Cara de la Lluna de Com Ràdio, decideix traslladar-se a Alternativa Barcelona per a continuar amb l’emissió del seu programa, tot ampliant l’horari i l’audiència potencial. En aquell mateix moment passa a formar part de l’equip de col·laboradors del programa L’Altra Cara de la Lluna de Nando CaballeroCom Ràdio, tot realitzant i presentant una secció titulada Vida i color en què es donen a conèixer bandes emergents del nostre entorn. Actualment continua realitzant i presentant el programa Moure SorollEl Prat Ràdio.

 
CONTACTE:

Francesc Gasulla, director i presentador:

francesc@mouresoroll.cat

Ereslomástúmás, imatge i logos:

www.ereslomastumas.com

info@ereslomastumas.com