LOS BESOS Y HELADOS VERDES

Los besos és un grup argentí, concretament de Buenos Aires, que a través del pop manifesta les característiques líriques i musicals de la Paula Trama. Helados verdes, el darrer disc que han publicat, es presenta a Moure Soroll amb les paraules de la seva cantant i compositora:

El videoclip de la cançó que dóna títol a l’àlbum, Helados verdes, ens mostra un altre punt de vista alternatiu, segons explica la mateixa Paula, a la lletra original:

SINTONIA DE TOMÀS PINEL

Comencem nova temporada i ho fem amb una sintonia molt especial creada pel nostre amic, poeta i músic Tomàs Pinel, seguidor fidel del nostre programa i company en concerts i esdeveniments musicals. Estem molt orgullosos d’aquest regal inesperat que amb la seva lletra defineix d’alguna manera la filosofia de Moure Soroll. Gràcies amic, tu també formes part d’aquesta família unida per la música.

LA ESCALA DE RICHTER SEGONS CATENACCIO

Després de regalar-nos l’escolta en primícia al nostre programa del tema que tanca el darrer disc de Catenaccio, el David Molina va tornar a parlar amb nosaltres sobre aquest nou disc, titulat La escala de Richter, sobre els detalls de les cançons i les gravacions i el significat de les lletres. Si vols tornar a escoltar aquesta entrevista, pots fer-ho a la nostra secció de Programes emesos o aquí mateix:

LA DOBLE FILA PRESENTA LAS IDEAS DEL SIGLO

És difícil trobar bandes que presentin propostes amb estils ben identificables i el més normal és que la seva música sigui una suma de diferents influències. En el cas de La doble fila, banda que ens va visitar per a presentar-nos Las ideas del siglo, un EP de 5 temes editat a través del segell Granja Beat/ Warner Chappell, la cosa funciona diferent; les seves fonts són diverses i, fins i tot podrien semblar incompatibles, però ells aconsegueixen que el resultat sigui excepcional. Amb arrels en el rap, el rock, el pop, la psicodèlia i, per què no, també el folk, com a més reconeixibles, presenten un projecte sòlid i contundent. Si a tot això afegim unes lletres incisives, el resultat no et pot deixar indiferent.
Vam xerrar amb el Pablo i el Kiko sobre la banda i el disc i ens van interpretar en format acústic quatre temes que, juntament amb la conversa, pots reviure un altre cop aquí:

CATENACCIO, MINIFESTIVAL I ÚLTIM CAVALL

Un any més hem convidat al Carles Lafuente perquè ens detalli el cartell de bandes que es presentarà el 25 de Març a la sala La Capsa del Prat de Llobregat. A pesar de les dificultats econòmiques, els organitzadors han aconseguit tirar endavant aquesta 22a edició amb grups de prestigi internacional i altres de l’àmbit local, no tan coneguts, però que mereixen més visibilitat.
Un d’ells, Últim cavall, presenta oficialment el seu disc Records de Kyoto dins del Minifestival. El Francesc Pascual, bateria i lletrista de la banda, als nostres estudis i el Rafa Monzó, a través del telèfon, ens van presentar les cançons d’aquest disc i ens van parlar de la banda, del contingut de les lletres i de tot el que envolta a aquest projecte.
També vam escoltar en primícia exclusiva, gràcies als components de Catenaccio i a la seva discogràfica Clifford Records, un dels temes del nou disc a punt de publicar anomenat La escala de Richter.
Si vols tornar a escoltar aquest tema de Catenaccio i les dues converses sobre el Minifestival i Últim cavall ho pots fer aquí mateix:

STEREOLEGS EN PUNT D’IGNICIÓ

Stereolegs és un grup que, en principi, es va crear per a donar sortida a les composicions de l’Enric Rius i que a poc a poc va esdevenir una banda que ens presenta el primer disc llarg titulat Punt d’ignició. Rock pop en català que pren la seva màxima temperatura als concerts on presenten aquestes cançons i algunes de noves que ja comencen a ser candidates a un segon treball.
Tres dels quatre membres de la banda van venir a Moure Soroll a presentar aquest disc i per a tocar-nos un parell de temes en format acústic. Pots reviure tot el que vam compartir amb ells de nou tot seguit:

I aquí tens els vídeos: