BLACK SPRINGS DES D’AUSTRÀLIA

Aquesta banda australiana està a punt de publicar el primer disc llarg però a Moure Soroll ens avancen alguns dels temes que, possiblement, formaran part, a través de les paraules del Tim, un dels quatre components de Black springs. Guitarres intenses i distorsionades i melodies amables.
Aquí ho pots escoltar:

CANÇONS ESCRITES PEL DINO RATSO

Tercera visita d’aquest músic inclassificable que continua fent cançons i defensant-les a tots els escenaris possibles. I no sempre és fàcil doncs un públic mancat de curiositat i respecte per propostes com aquesta, allunyada dels circuits comercials però no per això menys interessant, no li posa fàcil. Amb un disc titulat Canciones escritas por una máquina, Dino Ratso ens presenta un conjunt de cançons directes i de vegades crues que segur no et deixaran indiferent.
Ell i la seva guitarra blava ens van acompanyar durant una hora en la qual les seves paraules i les seves cançons van ser protagonistes a Moure Soroll.
Si vols tornar a escoltar el programa i veure els vídeos dels temes que va interpretar en directe, ho pots fer aquí mateix:

HER LITTLE DONKEY I CAMPESTRAL A MOURE SOROLL

Important pas endavant del grup establert a Barcelona però amb origens en altres latituds. Després d’un parell d’eps publiquen un disc llarg amb cançons sòlides, evocadores i lletres molt personals, anomenat Campestral. Tres dels quatre components de Her little donkey ens van transmetre a la seva visita a Moure Soroll una gran il·lusió pel seu projecte i moltes ganes de compartir-lo amb el màxim de persones possible, cosa que segurament faran al pròxim Primavera Sound. Però el més important és la seva professionalitat, maduresa i, sobre tot, senzillesa que demostren en les seves paraules. Aquests nois haurien d’arribar molt lluny i des del nostre programa els recolzem totalment.
Si vols tornar a escoltar-los, només has de fer click al reproductor suara insertat:

COMPARTIM MOMENTS AMB DE TU A TU

Vam conèixer a aquesta banda ja fa uns anys en un memorable concert nocturn al mig de la Vall Fosca, en uns campaments d’estiu. Cançons pròpies i unes quantes versions molt ben triades i interpretades juntament amb una complicitat i una gran predisposició per part dels que allà hi érem va fer d’aquell concert un dels més especials que he viscut.
Passat el temps i gràcies a la seva constància De tu a tu han publicat un primer disc llarg titulat Moments i a Moure Soroll hem tingut la sort de comptar amb les paraules, la música i el directe d’una formació representada als nostres estudis pel Gerard i pel Joan.
Si no vau poder escoltar tot això en el seu moment, ho podeu fer ara i veure també els vídeos que vam enregistrar:

MOURE SOROLL PASSA UN DIA A ABERDEEN

Coneixíem al Joan Villalonga per ser part de la banda castellonenca Tanstupids que tant ens va sorprendre amb el seu pop sense guitarres, amb el piano com a protagonista. Ara enceta un projecte en solitari, amb lletres en castellà, acompanyat de grans músics del seu entorn que han donat un toc especial a unes cançons plenes d’experiències vitals del seu autor enfocades amb una tranquil·litat que ens convida a assaborir la vida escoltant-les.
En Joan va visitar Barcelona i no va dubtar a venir en persona al Prat Ràdio per a enregistrar una entrevista en la qual ens explica tots els detalls d’aquest treball i ens parla del seu futur musical, en solitari i amb la seva banda Tanstupids.
Si no vas poder escoltar-nos en directe, ho pots fer aquí o a la nostra secció de Programes emesos.

REVERDECER DE PASTORE A MOURE SOROLL

Uns minuts abans de presenciar el concert d’El ser humano i Petit a la sala Deluxe de València, el mateix Gonzalo Fuster em va presentar al Sergio Pastor i literalment em va dir: ell és músic i ha gravat un disc que no et pots perdre. Unes setmanes més tard arribava a casa meva Reverdecer, el primer disc d’estudi d’aquest artista que es dóna a conèixer amb el nom de Pastore.
Molts músics, que també són amics, han cregut en aquest projecte i han participat per a donar-li un punt molt especial a un disc de 10 cançons què, partint d’una ruptura, ens transporten de manera amable a un futur emocional més optimista.
El mateix Sergio, a través del telèfon, ens va parlar de Reverdecer i ens va presentar uns quants temes del disc. Si no vas poder escoltar-nos aquell dia, pots fer-ho ara aquí: