JOAN PETIT I ELS CONTES IMPOPULARS

Tots els components de la banda Joan petit ens van visitar per a presentar-nos les cançons del nou disc titulat Contes impopulars i interpretar-nos unes quantes en format semiacústic. Es tracta d’una col·lecció de temes fonamentats en contes populars adaptats a situacions de la vida quotidiana actual utilitzant en les lletres certa ironia i crítica social. Pots tornar a escoltar les cançons i veure els vídeos dels temes en directe aquí mateix:

LES COSES SOTA CONTROL DELS ROLLER DISCO COMBO

El nostre amic Coque Piña, després de deixar enrere el seu projecte anterior Haddock’s orphans, ens va visitar per a presentar-nos el primer disc del seu nou grup Roller disco combo que comparteix amb els germans Garrido, que en el seu moment ja van venir al programa a tocar-nos alguns dels temes que apareixen en aquest disc titulat Things under control. Un treball que van presentar pocs dies després a Barcelona en un concert intens i d’alta qualitat interpretativa. Escolta de nou aquesta entrevista aquí mateix:

MOURE SOROLL EDICIÓ 503

Aquest cop no hem tingut convidats i hem repassat els darrers treballs de diferents artistes. Pots tornar a escoltar-nos aquí:

ELS ARXIUS DE VIDA DE JUNIOR MACKENZIE I LA MÚSICA DE PYROCOSMOS

Programa doble amb la presència de les bandes Pyrocosmos i Junior Mackenzie.
Els primers, amb la presència del Giancarlo i el Simón, ens van parlar del seu projecte i ens van interpretar algunes cançons en directe. Indie rock nascut de les cendres dels The Kennficks.
Junior Mackenzie presenta Files of Life, una nova col·lecció de cançons folk, rock, pop i bluegrass amb arrels nord-americanes, que és la seva obra més ambiciosa, lluminosa i bella fins avui. Aquest àlbum prové d’un lloc indeterminat, a la boira i sota un cel de color, fugint de somnàmbuls i bufons amb somriures congelats.
El mateix Juan Fortea va passar pels nostres estudis i ens va parlar d’aquest disc, del seu contingut i de les seves expectatives, demostrant una elegància i una proximitat que ens va commoure.
Si no vas poder seguir el programa en directe, pots fer-ho ara:

KRACAUER… EN LA ERA DE LA REPRODUCCION DIGITAL

Juanfra Cerdà ens presentava a través del telèfon el primer disc llarg de la seva banda Kracauer amb un títol amb clares referències filosòfiques. Sons dels vuitanta i abundància de sintetitzadors i distorsions molt ben combinades per a donar un resultat interessant i una caràtula espectacular.
Si no vas poder escoltar les seves paraules i les cançons presentades per ell mateix, pots fer-ho ara aquí:

MOURE SOROLL 500 A XILE

Per fi hem arribat! El passat dia 14 de Novembre Moure soroll celebrava el programa número 500 amb un repàs per l’escena musical actual xilena. Vam fer un tast de cada grup i, segurament, ens vam deixar uns quants però això ens dóna una idea del que s’està fent en aquell país ara mateix. Si no ens vas poder escoltar, ho pots fer aquí mateix: