STEREOLEGS EN PUNT D’IGNICIÓ

Stereolegs és un grup que, en principi, es va crear per a donar sortida a les composicions de l’Enric Rius i que a poc a poc va esdevenir una banda que ens presenta el primer disc llarg titulat Punt d’ignició. Rock pop en català que pren la seva màxima temperatura als concerts on presenten aquestes cançons i algunes de noves que ja comencen a ser candidates a un segon treball.
Tres dels quatre membres de la banda van venir a Moure Soroll a presentar aquest disc i per a tocar-nos un parell de temes en format acústic. Pots reviure tot el que vam compartir amb ells de nou tot seguit:

I aquí tens els vídeos:

ANÍMIC SOTA LA PELL

Feia temps que el grup de Collbató no publicava cap disc. Potser per l’activitat paral·lela del Ferran Palau, potser pels canvis que la banda ha experimentat en el seu so. En qualsevol cas i després d’uns anys Anímic ha tornat amb una nova sonoritat, més electrònica, samplers, etc. Però no ens enganyem, sota la pell d’aquest nou disc titulat així, Skin, hi trobem als mateixos músics de sempre i la seva filosofia musical.
Així ens ho va explicar en Ferran mentre ens presentava les cançons de Skin. Si vols tornar a escoltar aquesta conversa i les cançons del nou disc d’Anímic ho pots fer aquí mateix o a la nostra secció de Programes emesos:

BLACK SPRINGS DES D’AUSTRÀLIA

Aquesta banda australiana està a punt de publicar el primer disc llarg però a Moure Soroll ens avancen alguns dels temes que, possiblement, formaran part, a través de les paraules del Tim, un dels quatre components de Black springs. Guitarres intenses i distorsionades i melodies amables.
Aquí ho pots escoltar:

CANÇONS ESCRITES PEL DINO RATSO

Tercera visita d’aquest músic inclassificable que continua fent cançons i defensant-les a tots els escenaris possibles. I no sempre és fàcil doncs un públic mancat de curiositat i respecte per propostes com aquesta, allunyada dels circuits comercials però no per això menys interessant, no li posa fàcil. Amb un disc titulat Canciones escritas por una máquina, Dino Ratso ens presenta un conjunt de cançons directes i de vegades crues que segur no et deixaran indiferent.
Ell i la seva guitarra blava ens van acompanyar durant una hora en la qual les seves paraules i les seves cançons van ser protagonistes a Moure Soroll.
Si vols tornar a escoltar el programa i veure els vídeos dels temes que va interpretar en directe, ho pots fer aquí mateix:

HER LITTLE DONKEY I CAMPESTRAL A MOURE SOROLL

Important pas endavant del grup establert a Barcelona però amb origens en altres latituds. Després d’un parell d’eps publiquen un disc llarg amb cançons sòlides, evocadores i lletres molt personals, anomenat Campestral. Tres dels quatre components de Her little donkey ens van transmetre a la seva visita a Moure Soroll una gran il·lusió pel seu projecte i moltes ganes de compartir-lo amb el màxim de persones possible, cosa que segurament faran al pròxim Primavera Sound. Però el més important és la seva professionalitat, maduresa i, sobre tot, senzillesa que demostren en les seves paraules. Aquests nois haurien d’arribar molt lluny i des del nostre programa els recolzem totalment.
Si vols tornar a escoltar-los, només has de fer click al reproductor suara insertat:

COMPARTIM MOMENTS AMB DE TU A TU

Vam conèixer a aquesta banda ja fa uns anys en un memorable concert nocturn al mig de la Vall Fosca, en uns campaments d’estiu. Cançons pròpies i unes quantes versions molt ben triades i interpretades juntament amb una complicitat i una gran predisposició per part dels que allà hi érem va fer d’aquell concert un dels més especials que he viscut.
Passat el temps i gràcies a la seva constància De tu a tu han publicat un primer disc llarg titulat Moments i a Moure Soroll hem tingut la sort de comptar amb les paraules, la música i el directe d’una formació representada als nostres estudis pel Gerard i pel Joan.
Si no vau poder escoltar tot això en el seu moment, ho podeu fer ara i veure també els vídeos que vam enregistrar: