ELS COLLONS DE SANTI CAMPOS A MOURE SOROLL

Nervis i expectació per la visita de Santi Campos al nostre programa. Ens trobem a l’estació del tren mentre no para de ploure i descobrim a una persona molt propera i entusiasta, i un gran músic, encara que això ja fa anys que ho sabem. Conversem una estona al bar i parlem de música i de la vida, arribant a les mateixes conclusions que altres músics que ens han visitat, però les seves paraules contenen una certa saviesa adquirida amb el temps i a molts escenaris. A pesar de tot això, nosaltres el veiem com un “chaval”, una mica “lent”, com diu ell, però sempre arribant a temps a tot el que es proposa.
I aquest cop ha posat els collons sobre la taula, amb un fort cop de puny, per a explicar-nos com veu la vida a través d’històries alienes que deixen entreveure coses personals, amb un disc de 10 temes on no sobra ni falta res.
Ha vingut amb la seva guitarra, disposat a tocar-nos alguns dels temes d’aquest Cojones, i mentre escalfa la veu, ens regala amb un bocí de Han caído los dos de Radio futura.
Comencem a parlar del disc i de tot el que l’envolta: els músics que el van acompanyar a la gravació, els que ho fan als directes, les lletres, la música, el finançament, els pròxims concerts i algunes coses més i, quan arriba el moment de tocar en directe, ens sorprèn amb dos temes inèdits, un d’ells interpretat per primer cop en acústic. Tot un luxe!
Si no vas poder escoltar-lo, pots fer-ho a les nostres seccions de Programes emesos i Acústics o aquí mateix:

Sense comentaris

Comentaris tancats.