CATENACCIO, MINIFESTIVAL I ÚLTIM CAVALL

Un any més hem convidat al Carles Lafuente perquè ens detalli el cartell de bandes que es presentarà el 25 de Març a la sala La Capsa del Prat de Llobregat. A pesar de les dificultats econòmiques, els organitzadors han aconseguit tirar endavant aquesta 22a edició amb grups de prestigi internacional i altres de l’àmbit local, no tan coneguts, però que mereixen més visibilitat.
Un d’ells, Últim cavall, presenta oficialment el seu disc Records de Kyoto dins del Minifestival. El Francesc Pascual, bateria i lletrista de la banda, als nostres estudis i el Rafa Monzó, a través del telèfon, ens van presentar les cançons d’aquest disc i ens van parlar de la banda, del contingut de les lletres i de tot el que envolta a aquest projecte.
També vam escoltar en primícia exclusiva, gràcies als components de Catenaccio i a la seva discogràfica Clifford Records, un dels temes del nou disc a punt de publicar anomenat La escala de Richter.
Si vols tornar a escoltar aquest tema de Catenaccio i les dues converses sobre el Minifestival i Últim cavall ho pots fer aquí mateix:

Sense comentaris

Comentaris tancats.