data de realització:

January 01, 1970

comparteix:

TREMP 13/09/16

  • El nou disc de Tremp, Zaindu (Mésdemil 2016), parla d’un comiat i, tanmateix, d’un no-comiat. Unes mans que se separen però que alhora mai deixen d’estar connectades. Un final que és un principi. Un final que mai serà un adéu. Zaindu és silenci, és color.
  • Les lletres i les idees originals de les cançons, han estat escrites per Paco Sirerol, cantant i guitarrista de la banda, excepte la cançó “Poeta morta”, que està basada en els escrits de Patricia Heras, i més concretament en el seu poemari, Poeta morta. El so de Zaindu té clares influències britàniques, que aporten un toc de cruesa sonora. Al llarg del disc la música fluctúa per diferents ambients. Hi trobem moments més energètics, tendres o disco, o fins i tot moments més psicodèlics.
  • El disc compta amb les col·laboracions d’Arnau Castell (Cleptòmans de bancal), que ha donat dinamisme i precisió a les guitarres de dues cançons (“Tripijoc” i “En els dits del temps”) i de Remei Giner (vocalista de Skalissai i col·laboradora d’Aspencat) veu en “Per tornar a nàixer”, que conté una melodia carregada d’emoció i dolçor.
  • Zaindu ha estat enregistrat i produït a Atomic Studio amb Mark Dasousa. La masterització és de Catmastering Studio.

PROGRAMA 446 13/09/2016

Sense comentaris

Deixa un comentari