data d'emissió
10 Dec 2013

SÚPER GEGANT 10/12/13

  • Súper Gegant s’han convertit per mèrits propis en uns dels grans noms de la temporada. Ho han fet amb Camina i Oblida, disc que compleix les funcions de LP de debut, una edició que arriba de nou amb The Indian Runners i que confirma a la formació que encapçala Claudi Herreros com una de les bandes del moment a casa nostra.
  • Herreros comparteix formació amb Miquel Bernis (baix) i Marcel Mercadé (bateria) i tots tres contribueixen a arrodonir un gran any per Indians Runners, responsables també aquesta temporada de l’edició del primer disc de Vàlius. Soroll ben entès i millor aplicat, els Súper Gegant han revelat en diferents entrevistes -la del diari Ara molt recomanable, per cert- la seva fixació en sons com els practicats pels escocesos The Jesus and Mary Chain, del que apuntaven Psychocandy com un disc cabdal a l’hora d’entendre l’esència del seu fantàstic Camina i Oblida, que ha arribat a més amb característiques molt especials al seu format físic.
  • El disc, integrat per 9 temes, s’ha editat aquest mes d’Octubre i dóna continuïtat e l’EP homònim de tres temes editat el passat mes de maig, que va servir per presentar tres dels seus temes més coneguts. Parlem, clar, d’Ombres, L’abisme i Sant Joan, tots tres de tornada a Camina i Oblida.

PROGRAMA 335 10/12/2013

SÚPER GEGANT 2013 camina i oblida

HITS WITH TITS 2013 hits with tits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.