data de realització:

January 01, 1970

comparteix:

LORIEN 27/12/16

  • Lorien és el projecte musical de Judit Lorien (Barcelona, 1996) que ja de ben petita estudia piano clàssic i modern, però no és fins als 17 que comença cant i a tocar en solitari versions d'artistes i influències ben diferents en locals del maresme, acompanyant-se de guitarra, piano i ukelele.
  • Als 19 anys, la Judit composa les seves primeres cançons i grava la maqueta “Daily Life” (2015). Un EP que ensenya les seves dues cares, la més íntima i la més contundent, amb melodies alegres i melancòliques. Una veu prodigiosa que ens explica en 15 minuts les experiències de la seva vida diària, amb influències que van del folk fins al rock.
  • Daily Life ha portat Lorien a tocar en festivals com el Mercat de Música Viva de Vic, Folk Me Hard, i en sales com la Bikini de Barcelona o el Clap de Mataró. Completen el grup Pol Moyano a la guitarra elèctrica, Josep Antoni Molina al baix i Tito Torres a la Bateria.
  • Actualment Lorien presenta el seu primer àlbum “Inner Demons”, on queda reflectit la seva evolució artística amb noves cançons més madures, fosques i elèctriques, per seguir amb pas ferm la seva prometedora carrera.

PROGRAMA 460 27/12/2016

Sense comentaris

Deixa un comentari