data d'emissió
8 set 2015

JÚLIA 08/09/15

  • JÚLIA 08-09-15 by Entrevistes A Moure Soroll on Mixcloud

  • Tot va començar com un joc. La vocalista i baixista Estela Tormo, una guitarra i un grapat d’instruments en una tablet. D’aquella iniciativa lúdica va nàixer una primera demo, El mecanoscrit, homenatge a la novel·la de ciència-fcció de Manuel de Pedrolo “El mecanoscrit del segon origen“.
  • El nom del grup, Júlia, part d’una novel·la de l’autora Isabel Clara-Simó ambientada en la revolució del petroli a Alcoi, una revolta obrera i llibertària esdevinguda en 1873. “Tenia clar que el pes femení anava a estar molt present en el grup, així que vaig pensar en un nom de dona amb una bonica sonoritat i certa elegància. Molts, alcoians principalment, associem el nom de Júlia a la protagonista de la primera novel·la de Clara-Simó, una dona que assumeix el seu propi poder durant una revolució industrial pionera”, desemvolupa Estela Tormo.
  • Nuvolàstic comprén electrònica, però també pop refrescant, vals i fns a una cançó de bressol per a adults. “Aprofite un llenguatge metafòric, que pot semblar fictici, per a parlar d’amor en el tema Vals Mussette, de quotidianitat en Mapes de Vidre, dels amics en Festa al Terrat, de la condició humana en el seu millor referent en Nuvolàstic, i també en el seu pitjor i més baix en Bosc o Alpinisme; sense oblidar la natura que ens envolta, així com els fenòmens físics i astronòmics, que m’entusiasmen, en Bisons o Fractals”, descriu la cantant.

PROGRAMA 401 08/09/2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.