data d'emissió
31 maig 2016

GRAUT 31/05/16

  • Graut és el nom a on s'amaga el darrer i més personal projecte del guitarrista i compositor Toni Grau, LIMIT’S.
  • En aquest debut ens presenta un disc amb 12 talls, cançons que bateguen al temps dels anys viscuts just al tall de la navalla, a on el perill de viure vertiginosament va de la mà amb la més absurda realitat, tot dansa en un equilibri boig entre l’absència i l’obstinació, en un trànsit sinuós entre la fe i la desesperança, entre l'eufòria i la impaciència, entre la llum i la foscor, la força de l'impuls de viure i la colpidora mort, impuls de l'energia ambivalent de l'amor...
  • Lletres que traspassen l'exercici poètic i van més enllà, endinsant-se en una catarsi personal com un ritual per foragitar els mals esperits, com si per renéixer altre cop calgués cremar-ho tot. Rock, blues, funk, tant hi fa, tot dansa al voltant de la foguera de vanitats a on aquest grapat de cançons cremen fins la ultima nota.
  • Per a fer aquest disc s'ha envoltat d'amics i grans músics que hi han col·laborat ajudant a fer un retrat d'allò més fidel de la pàtina original que traspua cada tema, ajudant a aixecar el vol a cada nota, cada frase, cada paraula, preservant-ne indemne la idea original amb tota l'emoció.

PROGRAMA 437 31/05/2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.