data d'emissió
3 gen 2017

ATLÀNTIC 03/01/17

  • Atlàntic és una banda de pop per sobre de qualsevol altra consideració. El grup es va formar en 2013 com a projecte paral·lel a Moonflower, però amb el pas del temps ha anat consolidant la seua proposta musical per a culminar en el llançament del seu primer àlbum: 1976.
  • En Atlàntic la signatura de les cançons porta el nom de Josep Bartual, però està acompanyat pels mateixos músics amb els quals comparteix el projecte de Moonflower, és a dir, María López, Thomas Mantovani i Fran Mesado. Així doncs, l'experiència és una de les sòlides bases de la formació, ja que acumulen amb Moonflower més d'un centenar de concerts i diverses actuacions en festivals de la talla del Primavera Sound, Low Festival, Arenal Sound o She's The Fest.
  • Atlàntic va debutar en 2014 amb un EP homònim que anticipava el so de la banda. Amb aquestes primeres cançons va començar el seu periple en directe i va ser semifinalista del concurs Sona la Dipu en 2015. Dos anys després, i amb una proposta totalment definida, la banda de Josep Bartual cerca la seua revàlida amb 1976, un disc en el qual han treballat durant l'últim any. Onze temes que beuen de l'herència del pop de totes les èpoques, però especialment amb especial tirada pel pop dels noranta.

PROGRAMA 461 03/01/2017

comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.